Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست است.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: خانم ۳۴ ساله‌ای از طریق همسر خود که به تازگی از کانادا وارد کشور شده است به آبله میمونی مبتلا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بیماری آبله میمونی نوعی از بیماری است که از طریق تماس نزدیک به دیگران انتقال پیدا می‌کند و فرد مبتلا شده با علامت سردرد و بدن درد و تب و لرز که فکر می‌کرده‌اند کرونا است به پزشک مراجعه کرده بودند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تنها تفاوت علائم فرد مذکور دانه‌ایی بوده است که رو و کف دست وی مثل تاول ظاهر شده بود و به پزشک مراجعه کرده بودند و همکاران ما به ابتلای او به آبله میمونی مشکوک شده بودند و در یک آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفتند که در نهایت اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در کشور به ثبت رسیده است.

حیدری همچنین اضافه کرد: پس از تشخیص نهایی و تایید ابتلای فرد به آبله میمونی همراهان و افرادی که با وی در ارتباط بودند شناسایی شدند و نکات لازم را به وی آموزش دادند و بیمار و اطرافیان مشکوک او در حال حاضر در قرنطینه هستند.

وی یادآور شد: فرد بیمار و افرادی که به او نزدیک بوده‌اند یک هفته باید در قرنطینه باشند و وقتی که تاول‌ها و دانه‌های ایجاد شده روی پوست فرد مبتلا از بین می‌روند، فرد می‌تواند از قرنطینه خارج شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی به افراد انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست و تماس پوستی است که ضایعه پوستی به دیگران منتقل شود.

حیدری اضافه کرد: بیماری آبله میمونی نیاز به واکسن ندارد و خود به خود خوب می‌شود و نیاز به مراقبت خاصی هم ندارد و همین که فرد خود را قرنطینه کند و تا زمان بهبودی کامل از تماس نزدیک با دیگران پرهیز کند کافی است و ممکن است در صورت عدم مراقبت و تماس با فرد آلوده افراد در شهرهای مختلف به این بیماری مبتلا شوند.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به بیماری آبله میمونی در صورت داشتن علائم بیماری باید از تماس با دیگران خودداری کرده و برای روند درمانی به پزشک مراجعه کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آبله میمون وزارت بهداشت کرونا معاون بهداشت وزیر بهداشت آبله میمونی تماس نزدیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند