Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری گفت: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی به افراد انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست و تماس پوستی است.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: خانم ۳۴ ساله‌ای از طریق همسر خود که به تازگی از کانادا وارد کشور شده است به آبله میمونی مبتلا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بیماری آبله میمونی نوعی از بیماری است که از طریق تماس نزدیک به دیگران انتقال پیدا می‌کند و فرد مبتلا شده با علامت سردرد و بدن درد و تب و لرز که فکر می‌کرده‌اند کرونا است به پزشک مراجعه کرده بودند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تنها تفاوت علائم فرد مذکور دانه‌ایی بوده است که رو و کف دست وی مثل تاول ظاهر شده بود و به پزشک مراجعه کرده بودند و همکاران ما به ابتلای او به آبله میمونی مشکوک شده بودند و در یک آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفتند که در نهایت اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در کشور به ثبت رسیده است.

حیدری همچنین اضافه کرد: پس از تشخیص نهایی و تایید ابتلای فرد به آبله میمونی همراهان و افرادی که با وی در ارتباط بودند شناسایی شدند و نکات لازم را به وی آموزش دادند و بیمار و اطرافیان مشکوک او در حال حاضر در قرنطینه هستند.

وی یادآور شد: فرد بیمار و افرادی که به او نزدیک بوده‌اند یک هفته باید در قرنطینه باشند و وقتی که تاول‌ها و دانه‌های ایجاد شده روی پوست فرد مبتلا از بین می‌روند، فرد می‌تواند از قرنطینه خارج شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی به افراد انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست و تماس پوستی است که ضایعه پوستی به دیگران منتقل شود.

حیدری اضافه کرد: بیماری آبله میمونی نیاز به واکسن ندارد و خود به خود خوب می‌شود و نیاز به مراقبت خاصی هم ندارد و همین که فرد خود را قرنطینه کند و تا زمان بهبودی کامل از تماس نزدیک با دیگران پرهیز کند کافی است و ممکن است در صورت عدم مراقبت و تماس با فرد آلوده افراد در شهرهای مختلف به این بیماری مبتلا شوند.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به بیماری آبله میمونی در صورت داشتن علائم بیماری باید از تماس با دیگران خودداری کرده و برای روند درمانی به پزشک مراجعه کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آبله میمون وزارت بهداشت کرونا آبله میمونی تماس نزدیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید

اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را در دسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از چند ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه و صدای تبل (???? ???? ???? ???? ???? ) پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صدا‌هایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آنها لازم است که از پخش پشت سر هم صدا‌ها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) در دسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • فرار بزرگ پرسپولیس از بدترین سناریوی ممکن در دقیقه 95
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟